سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه:

ایران در نشست سمرقند تعهدات الحاق به سازمان همکاری شانگهای را امضا می‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که «چندین تصمیم امیدوارکننده در نشست آتی سران سازمان همکاری شانگهای در سمرقند ازبکستان اتخاذ خواهد شد» و انتظار می رود ایران نیز یادداشتی از تعهدات برای به دست آوردن عضویت رسمی سازمان همکاری شانگهای را امضا کند.
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که «چندین تصمیم امیدوارکننده در نشست آتی سران سازمان همکاری شانگهای در سمرقند ازبکستان اتخاذ خواهد شد» و انتظار می رود ایران نیز یادداشتی از تعهدات برای به دست آوردن عضویت رسمی سازمان همکاری شانگهای را امضا کند.
کد خبر: ۱۳۷۹۷۸۰

به گزارش جام جم آنلاین، ماریا زاخارووا تصریح کرد: در نشست سمرقند در ازبکستان قرار است ایران، یادداشتی از تعهدات برای به دست آوردن عضویت سازمان همکاری شانگهای را امضا کند که به این کشور اجازه می دهد به اسناد موسس و معاهدات بین المللی این سازمان بپیوندد.

وی افزود: روند الحاق بلاروس به سازمان همکاری شانگهای در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در سمرقند نیز آغاز خواهد شد.

سخنگوی وزرت خارجه روسیه گفت: یادداشت تفاهم هایی نیز در مورد وضعیت شریک گفت و گو برای مصر، قطر و عربستان سعودی برای امضا آماده شده است. روند اعطای وضعیت مشارکت گفت و گو برای بحرین، مالدیو و سایر کشورها هم آغاز خواهد شد.

اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای ۱۵ تا ۱۶ سپتامبر ( ۲۴ و ۲۵ شهریور) در سمرقند برگزار می شود.

سازمان همکاری شانگهای شامل روسیه، هند، قزاقستان، قرقیزستان، چین، پاکستان، تاجیکستان و ازبکستان است.

کشورهای ناظر شامل افغانستان، بلاروس، ایران و مغولستان هستند. کشورهای شریک نیز عبارتند از جمهوری آذربایجان، ارمنستان، کامبوج، نپال، ترکیه و سریلانکا.

سخنگوی رئیس جمهوری ازبکستان نیز پیشتر اعلام کرد که سران ۱۵ کشور از سازمان همکاری شانگهای از جمله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران در نشست سمرقند در آخر هفته جاری شرکت خواهند کرد.

سمرقند پنجشنبه و جمعه این هفته میزبان نشست شورای سران کشورهای سازمان همکاری شانگهای خواهد بود. این رویداد اولین نشست رو در روی رهبران سازمان همکاری شانگهای از سال ۲۰۱۹میلادی و پایان ریاست دوره ای ازبکستان بر این سازمان خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها