
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد ، محمد حسن زارعیان با بیان این خبر اظهارداشت: سوپر فسفات تریپل یا کود سیاه یک منبع فوقالعاده فسفر بوده و غلظت بالای فسفر در آن یک مزیت می باشد و این کود حاوی46 درصد فسفر می باشد که در کشور اکثرا به شکل گرانول تولید می گردد.
وی افزود: تاکنون بیش از 63 هزار تن کود سوپر فسفات تریپل مورد نیاز کشور از طریق یک واحد تولیدی در استان یزد تولید شده و از طریق شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بین کشاورزان به صورت یارانه ای توزیع گردیده است.
زارعیان تصریح کرذ: طی قرارداد جدید شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، میزان 20 هزار تن از کود شیمیایی مذکور در استان یزد و توسط یک واحد تولیدی، طی 6 ماه تولید و از طریق شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در کل کشور بین کشاورزان توزیع خواهد گردید.
سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گفت: در سال گذشته طی دو قرارداد میزان 32 هزار تن کود سوپرفسفات تریپل توسط واحد تولیدی استان تولید و در انبارهای شعب مختلف شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در کل کشور ذخیره یا توزیع گردیده است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد