عکس | شهادت در راه انجام وظیفه

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از شهادت مامور کلانتری ۱۰۸ نواب حین در اجرای ماموریت در محله نواب خبر داد.
کد خبر: ۱۳۷۰۹۵۰

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ جلیل موقوفه ای در تشریح این خبر بیان داست: روز جاری خانمی با همراه داشتن حکم جلب همسرش به کلانتری ۱۰۸ نواب مراجعه و در خواست اجرای حکم را داشته که در این رابطه یکی از عوامل کلانتری سرگرد محمد یاسمی برای انجام این ماموریت با راهنمایی شاکیه به آدرس مورد نظر اعزام می‌شود.

سرهنگ موقوفه ای تصریح کرد: در مراجعه مامور به درب منزل، متهم با اسلحه کمری به محض بیرون آمدن مامور را از ناحیه سینه هدف گلوله قرار داده و بلافاصله به سمت شاکی که همسر خود بوده تیراندازی و وی را مجروح و پس از آن با همان سلاح اقدام به خودکشی می‌کند.

سرهنگ موقوفه ای در پایان خاطرنشان کرد: مامور وظیفه شناس به علت شلیک مستقیم گلوله به قلب وی به درجه رفیع شهادت نائل شد.

وی عنوان کرد:سرگرد محمد یاسمی متولد سال ١٣٦٣ و متاهل و دارای دو فرزند دختر می باشد.

عکس | شهادت در راه انجام وظیفه

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها