به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ رامین پور نجف گفت : طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه مواد خام دامی به مناسبت عید نوروز و ماه مبارک رمضان، از ۱۴ اسفند آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
وی افزود: حفظ سلامت فرآوردههای خام دامی یکی از مهمترین اولویتهای کاری دامپزشکی است و عرضه فرآوردههای ناسالم خط قرمز دامپزشکی است و متخلفان به مراجع قضایی معرفی میشوند.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام اظهار کرد: بمنظور بازرسی واحدهای عرضه موادخام دامی کشیکهای سیار و ثابت در نظر گرفته شده است
وی تاکید کرد:اکیپهای مشترک این ادارهکل با همکاری نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و تعزیرات حکومتی از محلهای عرضه مواد خام دامی و گوشتی بازرسی میکنند.