به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ دکتر رامین پورنجف گفت: نظارت بر بهداشت مواد پروتئینی مواد غذایی و فراورده خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان هر روزه از ساعت هشت صبح تا هشت شب صورت میگیرد.
وی افزود:اداره کل دامپزشکی استان با ۳۰ اکیپ نظارتی در سطح ۱۲ شهرستان بر واحدهای صنفی از تولید تا فروش محصولات خام پروتئینی فعالیت نظارتی خود را آغاز کرده است.
دکتر پورنجف ادامه داد: این گروه ها در ۲ نوبت صبح و عصر به صورت ثابت و سیار کار نظارت بر بهداشت مواد پروتئینی، مواد غذایی و فراورده ها خام دامی را انجام می دهند.
مدیر کل دامپزشکی استان در پایان گفت: قصابی ها، مراکز غذاخوری، واحدهای عرضه مرغ، ماهی، شیرخام و تخم مرغ در این طرح توسط اکیپ های بازرسی نظارت می شوند