مطالبات سنواتی خسارت‌های حفاری ۱۳۱ روستای استان ایلام پرداخت شد

مدیر مالی شرکت گاز استان ایلام از پرداخت مطالبات سنواتی ۱۳۱ دهیاری استان مربوط به سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ خبر داد.
کد خبر: ۱۳۵۱۸۰۳
به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ روح اله قیطاسی با اشاره به اینکه بهسازی معابر و ترمیم آسیب‌های ناشی از حفاری معابر روستایی توسط شرکت گاز از محل اعتبارات بند " د" و "ق" قانون بودجه پرداخت شده است، افزود: مطالبات ۱۳۱ روستای استان ایلام به دهیاری‌ها پرداخت شد.  

وی با اشاره به اینکه به  این تعداد روستا بر اساس میزان حفاری صورت گرفته بین ۵ تا ۲۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است، اظهار داشت: بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال مطالبات سنواتی دهیاری‌های سطح استان پرداخت شده است.
 
مدیر مالی شرکت گاز استان ایلام تصریح کرد: این مجموعه به منظور ارائه خدمات‌رسانی مطلوب و استفاده از انرژی پاک، جلوگیری از مهاجرت روستائیان، محرومیت‌زدایی، جلوگیری از تخریب منابع طبیعی و قطع درختان، کاهش آلودگی محیط زیست ناشی از استفاده از سایر سوخت ها، گازرسانی به روستاهای محروم و کمتر توسعه یافته را در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در دستور‌کار قرار داده است.
 
قیطاسی از ضریب نفوذ ۱۰۰ درصدی گاز در مناطق شهری و ۹۷ درصدی در حوزه روستایی استان خبر داد و گفت: شرکت گاز استان در طول چند سال اخیر تعداد زیادی از روستاهای استان گازدار نموده که میزان حجم عملیات گازرسانی در استان و میزان هزینه‌های تأمین اعتبار شده برای آحاد مختلف مردم قابل لمس است.
 
مدیر مالی شرکت گاز استان ایلام با بیان اینکه تاکنون ۵۰۱ روستا در استان گازدار شده است، افزود: شرکت گاز ایلام برنامه‌های مختلفی برای گازدار شدن مناطق مختلف روستایی در دست اقدام دارد که انتظار می‌رود در کمترین زمان ممکن اجرایی شود.



newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها