جانشین پلیس راهور تهران بزرگ خبر داد

آغاز طرح تشدید برخورد با خودرو‌های دودزا در تهران

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ خبر داد

تشدید برخورد با خودروهای آلاینده و دودزا در پایتخت

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از تشدید برخورد با خودروهای آلاینده و دودزا در تهران خبر داد.
کد خبر: ۱۳۴۸۴۶۴

به گزارش جام جم آنلاین، سردار محمدحسین حمیدی در گفتگو با ایسنا درباره تشدید برخورد با خودروهای آلاینده، دودزا و دارای نقص فنی گفت:‌ خودروهای دارای نقص فنی و آلاینده هم هوا را آلوده می‌کنند و هم باعث بروز حوادث رانندگی می‌شوند.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون بالغ بر ۱۳۸ هزار خودروی دارای عیب و نقص فنی و آلاینده جریمه شده‌اند، گفت:‌از این تعداد ۱۷۵۰ دستگاه خودرو نیز توقیف و به پارکینگ منتقل شده‌اند.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه این طرح در تمام سطح شهر تهران اجرا می‌شود، اظهار کرد:‌ در اجرای این طرح هم دوربین‌ها و هم ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی حضور داشته و با خودروهای فاقد معاینه فنی و نیز خودروهایی که دارای معاینه فنی بوده اما آلاینده بوده یا دارای نقص فنی باشند، برخورد خواهند کرد.

وی در مورد معاینه فنی موتورسیکلت‌ها نیز گفت:‌ طرح برخورد با خودروهای فاقد معاینه فنی عمدتا بر خودروهای سنگین و سبک نظارت داشته و سیستم نظارت بر معاینه فنی موتورسیکلت‌ها کارایی ضعیفی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها