دستگیری سرشبکه باند پانزی

مردی که ب به روش پانزی از مردم کلاهبرداری می کرد ،بازداشت شد.
کد خبر: ۱۳۴۶۵۲۹

به گزارش جام جم، سردار محمدرضا میرحیدری ،فرمانده انتظامی استان اصفهان درباره  متهم  گفت : در پی شکایت تعدادی از شهروندان به پلیس فتای شهرستان کاشان مبنی بر اینکه از طریق روش پانزی در زمینه سرمایه گذاری در استخراج ارز دیجیتال از آنها کلاهبرداری شده، موضوع در دستور کار ماموران پلیس فتا این شهرستان قرار گرفت.در جریان تحقیقات معلوم شد که شاکیان در  اینستاگرام با تبلیغ سرمایه گذاری پانزی که در آن وعده پرداخت سود‌های کلان به سرمایه گذاران در زمینه استخراج ارز دیجیتال داده شده بود مواجه و با فرد آگهی دهنده تماس  می گرفتند.

 وی ادامه داد: فرد آگهی دهنده با ثبت شرکت و اعطای نمایندگی اقدام به عقد قرارداد به اصطلاح قانونی با شاکیان کرده و پس از پرداخت چند ماه سود و جلب اعتماد مالباختگان متواری شده و دیگر جوابگوی تماس هایش نبوده است.متهم  از ۱۵ نفر بیش از ۵۰ میلیارد تومان به این روش کلاهبرداری کرده بود که با تلاش شبانه روزی و رصد هوشمندانه ماموران پلیس فتا مشخص شد او اهل یکی از استان‌های شمالی کشور است. در تحقیقات بعدی معلوم شد که متهم برای انجام یک کلاهبرداری جدید وارد شهرستان شده که به آنجا رفتندووی بازداشت شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها