به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ بهمن خدادادیان گفت: با توجه به اینکه در بررسیهای انجام شده نانواییها به عنوان یکی از کانونهای انتشار ویروس کرونا شناسایی شده اند به همین منظور در تلاشیم با انجام بازدیدها و ارائه آموزشهای لازم، جهت رعایت بیشتر دستورالعملهای بهداشتی در این مکانها فرهنگسازی کنیم.
وی افزود: در این طرح ویژه که با محوریت فرمانداری از امروز انجام میشود از نانواییهای به صورت سرزده در دونوبت صبح و عصر بازدید خواهد شد.
خدادادیان خاطرنشان کرد: در این طرح رعایت شیوه نامههای بهداشتی در خارج و داخل نانوایی، وزن نان، آرد مصرفی، کیفیت نان و میزان نمک با حضور نمایندگانی از فرمانداری، اداره های استاندارد، بهداشت، غله، اصناف و نیروی انتظامی بررسی میشود.
مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه با اشاره به اینکه ۵ تیم کارشناسی ویژه برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده، گفت: کار خوبی که در طرح مذکور انجام میشود این است که در همان محل، تخلف تعیین تکلیف و در مورد آن تصمیم گیری میشود.
خدادادیان افزود: در حال حاضر رعایت شیوه نامههای بهداشتی در بیرون از نانوایی ها زیر ۴۰ درصد و در داخل نانوایی ها حدود ۶۵ تا ۷۰ درصد است.
وی با بیان اینکه در هرماه ۴۰ تا ۵۰ نمونه از نانواییهای شهر کرمانشاه از نظر میکروبی و شیمیایی گرفته میشود، گفت: برای متخلفانی که از جوش شیرین یا بلانکیت استفاده میکنند مجازاتهای سنگینی در نظر گرفته شده است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد