به گزارش جام جم آنلاین؛سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا ۵ روز پیش یک نظرسنجی برگزار کرد تا بهترین گل والی یا نیمه والی در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۱ را انتخاب کند.
در میان ۵ نامزد کسب این جایزه ۲ گل از سوی بازیکنان باشگاه های ایرانی دیده می شد. گل شهریار مغانلو مهاجم سابق پرسپولیس به الریان قطر و گل محمد نادری مدافع سابق استقلال به الشرطه عراق جزو نامزدها قرار داشتند.
در نهایت گل مهاجم پرسپولیس با کسب ۶۴ درصد آرا به عنوان بهترین گل والی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا انتخاب شد. گل محمد نادری هم با کسب ۳۳ درصد دوم شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد