به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سرهنگ "محمدرضا آمویی" اظهار داشت: پس از اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر یک مورد قتل در محاظهار داشت:لام آبادغرب، تیمی از ماموران راهی محل شدند.
وی افزود: پس از حضور ماموران در محل مشخص شد مردی 71 ساله پس از اختلاف با پسرش که معتاد به مواد مخدر بوده به وسیله یک دیلم آهنی به سر او ضربه ای وارد و باعث مرگش شده است.
سرهنگ آمویی خاطرنشان کرد: ماموران پلیس اسلام آبادغرب با کشف این اطلاعات به سرعت نسبت به دستگیری قاتل که در محل جرم حضور داشت اقدام و او نیز در بازجویی ها به قتل فرزندش اعتراف کرد.
معاون اجتماعی پلیس کرمانشاه یادآور شد: پدر قاتل در ادامه بازجویی ها انگیزه خود را از این جنایت اعتیاد فرزندش و اذیت و آزار دیگر اعضای خانواده توسط مقتول عنوان کرد.
وی در پایان از تشکیل پرونده ای در این خصوص و معرفی قاتل دستگیر شده به دستگاه قضائی خبر داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ