به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفتگو با فارس به رعایت اصول اخلاقی توسط کاربران و هواداران کاندیداهای انتخابات اشاره و اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به زمان انتخابات شاهد افزایش حجم فعالیت طرفداران کاندیداهای مختلف در فضای مجازی هستیم.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: کاربران و هواداران کاندیداهای انتخابات دقت داشته باشند که ضمن هواداری از کاندیدای مورد نظر خود، حتما موارد قانونی و اصول اخلاقی را رعایت کنند.
ویگفت: اخلاق مداری در انتخابات، عدم انتشار هرگونه محتوای تبلیغاتی علیه داوطلبان، عدم استفاده ابزاری از تصاویر اشخاص برای تبلیغات و عدم انتشار صوت، تصویر یا فیلم خصوصی و خانوادگی نامزدها ازجمله این موارد است.
سرهنگ رجبی خاطرنشان کرد: عدم دسترسی غیرمجاز و تخریب تارنماها و پست الکترونیکی نامزدها و عدم تشویش اذهان عمومی و سیاه نمایی از جمله باید و نبایدهایی است که طرفداران کاندیداهای انتخابات باید مد نظر داشته و رعایت کنند تا انشاالله انتخاباتی سالم و پرشور داشته باشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید