بیشتر بدانیم

5 فایده پیاده‌ روی معکوس

پیاده‌ روی همیشه یکی از تمرینات ورزشی اساسی بوده است که هر کسی می‌تواند آن را در هر زمان و مکانی انجام دهد. اما می‌توان این ورزش مفید را به‌گونه‌ای دیگر نیز انجام داد.
کد خبر: ۱۳۱۳۰۰۸

پیاده‌ روی به شکل معکوس!

براساس مطالعه‌ای که در مجله بین‌المللی پزشکی ورزشی منتشر شد، پیاده‌ روی و دویدن معکوس، ورزش بسیار مفیدی برای قلب است و به‌دلیل سوزاندن کالری بیشتر، تاثیرات قابل‌توجهی نیز بر کاهش وزن و ساختار کلی بدن دارد اما این همه ماجرا نیست. برای این‌که با دیگر فواید این نوع پیاده‌روی آشنا شوید با ما همراه باشید.

تقویت هماهنگی بدن

کارشناسان می‌گویند راه رفتن معکوس باعث بهبود هماهنگی بدن می‌شود. مسلما حرکاتی که در راه رفتن معکوس انجام می‌دهید برخلاف حرکات معمول بدن است، بنابراین برای انجام این حرکات به هماهنگی بهتر بدن‌تان نیاز دارید. ذهن‌تان نیز باید بتواند شما را بهتر راهنمایی کند. از این رو تمرکز شما نیز تقویت خواهد شد.

تقویت پاها

ما معمولا رو به جلو حرکت می‌کنیم و بنابراین عضلات خاصی که در قسمت پشتی پاهای ما وجود دارد درگیر نمی‌شود. پیاده‌روی معکوس با به حرکت درآوردن این عضلات باعث تقویت آنها و درنتیجه تقویت پاها می‌شود.

کاهش فشار بر زانوها

طبق نتایج تحقیقی که در مجله BMC Musculoskeletal Disorders منتشر شد، افرادی که از درد یا آسیب‌دیدگی زانو رنج می‌برند می‌توانند از پیاده‌روی معکوس برای توانبخشی زانو استفاده کنند زیرا در این نوع حرکت، فشار بسیار کمی بر زانوها وارد می‌شود.

نتایج مطالعه دیگری که در مجله بیومکانیک منتشر شده نیز نشان داد دویدن معکوس باعث کاهش درد قدامی زانو می‌شود که از شایع‌ترین مشکلات زانوست.

اثرات درمانی

براساس دستاوردهای مطالعه‌ای که در مجله Physical Therapy Science منتشر شد، پیاده‌روی معکوس با کمک به بهبود تعادل باعث ترشح هورمون‌های شادی می‌شود و حواس شما را آرام نگه می‌دارد.

جلوگیری از کمردرد

براساس اطلاعات حاصل از مطالعه منتشر شده در نشریه Journal of Chiropractic Medicine، انعطاف کافی نداشتن عضلات عقب ران، می‌تواند به کمردرد منجر شود. 15 دقیقه پیاده‌روی معکوس در طول روز می‌تواند از بروز این مشکل جلوگیری کند.

نکاتی که باید در پیاده‌ روی معکوس در نظر داشته باشید

اگر از تردمیل استفاده می‌کنید، سرعتش را کم کنید و در صورت پیاده‌روی در فضاهای باز از نبود هرگونه مانعی در مسیرتان مطمئن شوید.

برای ایمنی مچ پا کفش مناسب بپوشید.

برای کسب نتایج بهتر می‌توانید راه رفتن به جلو و عقب را به صورت ترکیب با یکدیگر انجام دهید.

مترجم: یاسمین مشرف - سلامت / روزنامه جام جم 

منبع: healthshots.com

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها