چگونه بدانیم افسرده ایم؟

راه های دور ماندن از افسردگی

امروزه به نظر می‌رسد عملا هیچ‌ کس بدون تلفن‌ همراه نیست و چیزی که باید به آن توجه داشت این است که طبق تحقیقات انجام‌شده قراردادن تلفن‌ همراه در برخی از مکان‌ها به سلامت شما آسیب خواهد رساند.
امروزه به نظر می‌رسد عملا هیچ‌ کس بدون تلفن‌ همراه نیست و چیزی که باید به آن توجه داشت این است که طبق تحقیقات انجام‌شده قراردادن تلفن‌ همراه در برخی از مکان‌ها به سلامت شما آسیب خواهد رساند.
کد خبر: ۱۳۱۱۹۰۶

با آسیب‌ های سلامت ناشی از قراردادن تلفن‌ همراه در این نقاط آشنا شوید:

جیب پشتی شلوار

قراردادن گوشی تلفن‌ همراه در جیب پشتی شلوار به هیچ‌وجه ایده خوبی نیست. تحقیقات نشان داده است گذاشتن تلفن در جیب پشت می‌تواند در گردش خون اختلال ایجاد کند و احساس درد در پاها یا معده را به‌همراه داشته باشد.

همچنین به‌گفته دانشمندان، قراردادن تلفن‌همراه در نزدیکی ران یا باسن به‌ویژه به‌مدت طولانی می‌تواند عامل ضعیف‌شدن استخوان‌ های ران باشد و در طولانی‌ مدت خطر بروز مشکلاتی مانند شکستگی و پوکی‌ استخوان را افزایش دهد؛ بنابراین بهتر است تلفن همراه را در کیف بگذارید تا تماس نزدیکی با بدن نداشته باشد.

جیب جلویی شلوار

این کار به‌ویژه برای آقایان می‌تواند بسیار خطرناک باشد زیرا نتایج مطالعات نشان داده است تابش‌های الکترومغناطیسی گوشی‌های هوشمند می تواند تأثیر منفی بر کیفیت و کمیت سلول‌های اسپرم مردان داشته باشد و در طولانی ‌مدت باعث ناباروری شود. هر چقدر زمانی که تلفن در جیب جلو قرار داده می‌شود بیشتر باشد سطح تاثیرگذاری و خطر نیز بیشتر می‌شود.

زیر بالش

قراردادن تلفن هوشمند زیر بالش مضرات زیادی برای سلامت دارد. براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، تلفن‌همراه اشعه لیزری و امواجی از خود منتشر می‌کند که می‌تواند سرطان‌زا باشد.

همچنین این امواج در درازمدت بر مغز تاثیر می‌گذارد و باعث بروز سردرد و سرگیجه می‌شود. افزون بر این، نور تابش‌شده از تلفن همراه هنگام روشن‌شدن هشدارها، اختلال در تولید هورمون ملاتونین که تنظیم‌کننده چرخه خواب و بیداری است را به همراه دارد.

نزدیک پوست

هنگام مکالمه با تلفن‌همراه سعی کنید دستگاه خود را حداقل نیم تا یک‌ونیم سانتی‌متر از صورت خود دور نگه‌دارید.

دلیلش این است که تماس صورت با تلفن‌همراه، می‌تواند باعث انتقال حجم زیادی از باکتری‌ها به پوست و بروز مشکلات پوستی مانند آکنه شود. این کار همچنین میزان جذب اشعه الکترومغناطیسی در پوست را افزایش می‌دهد.

در کالسکه کودک

برخی از مادران عادت دارند تلفن‌همراه خود را در کالسکه کودکشان قرار دهند. برخی از محققان ادعا می‌کنند این کار کودک را در معرض تابش امواج الکترومغناطیس قرار میدهد و ممکن است منجر به بروز برخی مشکلات رفتاری از جمله اختلال کم‌ توجهی- بیش‌ فعالی(ADHD) و بروز سرطان در کودکان خردسال شود.

یاسمین مشرف - دانش / روزنامه جام جم
منبع: healthtian.com

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها