معاون شهردار کرمانشاه:

طرح واکسیناسیون پاکبانان شهرداری به درستی اجرا شد

خسرو عیسائیان گفت: طرح واکسیناسیون پاکبانان بدرستی و با نظارت حراست علوم پزشکی و حراست شهرداری اجرا شد.
کد خبر: ۱۳۱۱۴۰۵

به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه اظهار داشت: باتوجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم حفظ سلامت کارگران شهرداری بخصوص پاکبانان عزیز، با پیگیری های دکتر سعید طلوعی و همکاری شبکه بهداشت شهرستان کرمانشاه، به ٩٠ نفر از پاکبانان واکسن کرونا تزریق شد.

وی افزود: مجموعه شهرداری کرمانشاه جهت واکسینه نمودن باقی پاکبانان درحال رایزنی با علوم پزشکی است که این اقدام بزودی انجام خواهد شد.

مهندس خسرو عیسائیان با بیان اینکه طی چند روز اخیر در برخی از شهرهای کشور شاهد یکسری حواشی در تزریق واکسن به پاکبانان بودیم تصریح کرد: الحمدالله با درایت دکتر طلوعی، در کرمانشاه چنین اتفاقی رخ نداد و شخص بنده با همراهی حراست علوم پزشکی و حراست شهرداری نظاره‌گر واکسینه شدن پاکبانان بودم و از تمامی مراحل تزریق واکسن نیز فیلم‌برداری شده است.

عیسائیان در پایان گفت: اقدام شهردار کرمانشاه در بحث واکسیناسیون پاکبانان بخصوص واحد حمل زباله قابل تقدیر است و از ایشان کمال تشکر را داریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها