
به گزارش جام جم آنلاین لرستان، «سید امین قاسمی» افزود: این سری از عملیات مرمت و با زندهسازی پل باستانی پلدختر  با صرف اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیون تومان رقمخورد.
 
وی اظهار کرد: عملیات مرمت در این پل تاریخی شامل برچیدن الحاقات، طاقزنی با سنگ لاشه مطابق با الگوی موجود، خارج کردن بندهای فرسوده و بندکشی مجدد با ملات گچنیمکوب بود.
 
قاسمی تصریح کرد: همچنین بخشهایی از این پل تاریخی که در جریان سیل ۹۸ آسیب دیده بود نیز مورد مرمت و استحکامبخشی قرار گرفت.
 
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان ادامه داد:  در جریان این عملیات توجه به اصالت بنا نیز مد نظر تیم مرمت قرار گرفته است.
وی گفت: دیوارچینی پل با استفاده از سنگ لاشه و با بهرهگیری از الگوی اصلی و تاریخی، از دیگر اقدامات صورت گرفته در این پروژه بود.