استاندار چهارمحال و بختیاری :

ظرفیت بیمارستان های استان تکمیل است !

بدنبال قرمز شدن وضعیت کرونائی در استان چهار محال و بختیاری

با هرگونه تجمع و مراسمی بشدت برخورد خواهد شد

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر تشدید نظارت‌های اجرای پروتکل‌های بهداشتی به دلیل قرمز شدن وضعیت شیوع کرونا، گفت، در همین راستا افرادی که اقدام به برگزاری مراسم‌های عروسی و ختم با وجود شیوع ویروس کرونا می‌کنند، شناسایی و با آنها مطابق قانون بشدت برخورد می شود.
کد خبر: ۱۳۰۹۶۸۸

به گزارش جام جم آنلاین چهار محال و بختیاری؛ اقبال عباسی استاندار چهار محال و بختیاری ظهر  سه‌شنبه در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونای این استان افزود: همزمان با شیوع ویروس کرونا، برخی اقدام به برگزاری مراسم‌های پر جمعیت عروسی و ختم می‌کنند اما گزارشات کمتری نسبت به شناسایی عوامل برگزاری و برخورد با آن ها رسیده است، از این‌رو می‌طلبد در این خصوص اهتمام بیشتری به کار گرفته شود.

وی با تاکید بر ساماندهی تیم‌های بازرسی در استان اظهار داشت: سه تیم بازرسی هرکدام به مسئولیت سازمان بازرسی، مرکز بهداشت و دفتر بازرسی استانداری تشکیل و چنانچه به نیرو، خودرو و تجهیزات بیشتری نیاز است اعلام شود تا با هم‌افزایی بین‌بخشی بتوان آن را تامین کرد.

با هر نهاد و مدیری که ملاحظات بهداشتی را مراعات نکند وفق مقررات برخورد خواهد شد

عباسی در خصوص نظارت‌ بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی هرگونه ملاحظه و مماشات را جایز ندانست و گفت: اگر نهادی و یا مدیری در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی تخلفی داشته باشد باید این موضوع صورتجلسه شده و برای برخورد با فرد متخلف به ارگان مربوطه گزارش شود.

رسانه ها و افراد متنفذ برای پیشگیری از کرونا وارد عمل شوند

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تا قبل از عید نوروز این استان یکی از سه استان برتر کشور در رعایت پروتکل‌های بهداشتی به شمار می‌رفت، تصریح کرد: اگر رعایت پروتکل‌ها به همان روال قبل در استان تداوم یافته بود، بی‌شک گرفتاری امروز بسیار کمتر می‌شد از همین رو رسانه‌ها و اشخاص با نفوذ مردم را نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی تشویق کنند.

مصلی ها و مساجد با یک دوم ظرفیت باید فعالیت نمایند

عباسی با بیان اینکه محدودیت‌های گروه‌های شغلی دو، سه و چهار در مناطق قرمز و محدودیت‌های گروه سه و چهار در مناطق نارنجی و محدودیت مشاغل گروه چهار در مناطق زرد اجرا می‌شود، افزود: در خصوص فعالیت مساجد و مصلی‌ها تصمیم بر این است که با یک دوم ظرفیت فعال باشند.

بانک ها با صاحبان چک های بلا محل مماشات نموده

استاندار چهارمحال و بختیاری توصیه کرد، بانک‌ها در خصوص موعد چک بازاریان که متاثر از شیوع کرونا، کسب و کار آنها با تعطیلی روبرو شده‌ است، یک تا ۲ هفته به صاحبان چک‌ها برای نقد شدن آنها فرصت دهند.

در آخرین روزهای فروردین در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفت

گفتنی است، بر اساس آخرین رنگ‌بندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرکرد و بروجن در وضعیت قرمز یا خیلی پرخطر شیوع کرونا قرار دارند، شهرستان‌های فارسان، لردگان، کیار، بن و سامان در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های خانمیرزا، کوهرنگ و اردل نیز در وضعیت زرد قرار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها