اولویت انتخابات مشارکت حداکثری است

شنیدن صدای مردم در افزایش مشارکت تاثیرگذار است

رئیس ستاد انتخابات استان کرمانشاه با تاکید بر مشارکت حداکثری به عنوان مهم ترین اولویت انتخابات ۱۴۰۰ گفت: رای آوری بالای منتخب ملت، به تقویت امنیت و اقتدار ملی می انجامد.
کد خبر: ۱۳۰۹۴۳۵

جام جم آنلاین کرمانشاه، "حسین خوش اقبال" در جلسه ستاد انتخابات استان که در دفتر معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری تشکیل شد گفت:می طلبد که مهمترین دغدغه دلسوزان و علاقمندان به انقلاب اسلامی در شرایط فعلی افزایش مشارکت مردم در انتخابات باشد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه برای مجریان انتخابات مهم نیست که چه کسی رای بیاورد تاکید کرد: آنچه حائز اهمیت است حضور پرشور مردم و رای آوری بالای منتخب ملت خواهد بود.

وی آغاز گفتگوها و مناظرات درباره انتخابات در فضای رسانه ها و محافل دانشگاهی را در افزایش مشارکت مردم در انتخابات بسیار موثر دانست و گفت: هر چه فرصت گفتگو و شنیده شدن دغدغه ها و نقدهای مردم بیشتر شود، میل عمومی به مشارکت در انتخابات افزایش خواهد یافت.

خوش اقبال در ادامه این جلسه، بر فراهم شدن امکانات لازم برای برگزاری انتخابات با کیفیت در استان کرمانشاه تاکید کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها