به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین از ایرنا، پنجشنبه شب روابط عمومی علوم پزشکی قم مهدی فراهانی اظهار داشت: این حادثه در ساعت ۱۵:۲۰ دقیقه روز بیست و هشتم اسفندماه در دریاچه جوان قم اتفاق افتاده است.
وی افزود: پس از خروج جوان ۲۱ ساله قمی از دریاچه توسط عوامل آتش نشانی، کارشناسان فوریت های پزشکی با احیا قلبی و ریوی فرد غرق شده را به بیمارستان منتقل کرده اند که با وجود تلاش های فراوان کادر درمانی در بیمارستان، متاسفانه این جوان جان خود را از دست داد.
دریاچه جوان قم در بوستان جوان این شهر قرار دارد.
ابعاد این دریاچه ۱۳۵ در ۲۴۵ متر و عمق آن نیز ۱۷ متر می باشد که در آن ماهی های سفید، کپور و قزل آلا برای ماهیگیری وجود دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد