حوادث خراسان شمالی؛ انفجار گاز

انفجار کپسول گاز مایع در بجنورد ۴ مصدوم داشت

مدیرعامل آتش‌نشانی بجنورد گفت: انفجار کپسول گاز ال. پی. جی در یک کارگاه غیرمجاز بجنورد که اقدام به نصب این کپسول‌ها بر روی خودروها می‌کرد، ۴ مصدوم برجای گذاشت.
کد خبر: ۱۲۹۹۸۶۶

به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین، مجید گریوانی شامگاه سه‌شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حادثه انفجار ساعت ۱۹ و ۲۰ دقیقه امشب گزارش شد که آتش نشانان از چهار ایستگاه به محل اعزام شده و ضمن کنترل حادثه، از بروز انفجارهای بعدی و آتش سوزی احتمالی جلوگیری کردند.

انفجار کپسول گاز مایع در بجنورد ۴ مصدوم داشت

مدیرعامل آتش نشانی بجنورد گفت: در این حادثه سه نفر در محل حادثه دچار سوختگی شده و به بیمارستان منتقل شدند و یک زن نیز در منزل مجاور به علت ترس از صدای انفجار خودو را از طبقه اول به پایین پرت کرد که مصدوم شد.

 

گریوانی خاطرنشان کرد: این کارگاه در حیاط یک واحد مسکونی در جنب کارخانه ماکارونی، بدون مجوز لازم فعالیت می‌کرد.

 

وی افزود: با توجه به دپوی سیلندرهای ال. پی. جی و انفجار، احتمال خسارت به واحدهای مسکونی مجاور وجود داشت که با تلاش آتش نشانان از آن جلوگیری شد.

 

گریوانی خاطرنشان کرد: کارگاه های نصب سیلندر ال. پی. جی مجوزی ندارند و فعالیت آنها در مرکز شهر می تواند خطرات زیادی را در پی داشته باشد.

 

مدیرعامل آتش نشانی بجنورد گفت: واحدهای شارژ ال. پی. جی. باید ساماندهی شده و از مناطق مسکونی خارج شوند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها