در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
از بین این مشکلات پیچیده میتوان به ایجاد سایشهای شدید دندانی و مشکلات مفصل گیجگاهی فکی اشاره کرد. بروز این مشکلات بهتدریج و با گذشت زمان توانایی جویدن را کاهش میدهند.
برای جایگزینکردن دندانهای کشیدهشده انتخابهای مختلفی وجود دارد. انواع پروتزهای دندانی بسته به این که چند دندان ازدست رفته است برای جایگزینی مورد استفاده قرار میگیرد.
اگر تمام دندانها ازدست رفته باشد برای جاگزینی از دست دندان مصنوعی کامل (دنچر) استفاده میشود و اگر دندانهای زیادی ازدست رفته باشد ولی چند دندان باقی مانده باشد که امکان نگهداری آنها وجود دارد از پروتز پارسیل متحرک (پلاک پارسیل) استفاده میشود.
اگر یک یا تعداد محدودی دندان ازدست رفته باشد میتوان از پروتز ثابت (بریج) برای جایگزینی استفاده کرد.
بریج های ثابت به دندانهای مجاور ناحیه بیدندان متصل میشود و در واقع مثل یک پل بین دو دندان مجاور ناحیه بیدندانی عمل میکنند.
برای ساخت این پل، دندانهای مجاور ناحیه بیدندانی باید تراش داده شده و روکش شوند. روش بهتری نیز برای جایگزینکردن دندانها وجود دارد.
چه یک دندان از دست داده باشید و چه همه دندانهایتان را؛ ایمپلنتهای دندانی روش بسیار موثری برای جایگزینی دندانهای ازدسته رفته هستند.
ایمپلنتهای دندانی از دو قسمت فیکسچر و روکش تشکیل میشوند که فیکسچر، نقش ریشه دندان و روکش نقش تاج دندان را ایفا میکند.
یکی از مهمترین مزایای ایمپلنتها این است که داخل استخوان ثابت میشوند و برخلاف پروتزها به دندانهای دیگر برای ثابتماندن نیاز ندارند.
همچنین ایمپلنتها از تحلیل استخوان فک ممانعت میکنند که پروتزهای دندانی این مزیت را ندارند و استخوان فک در ناحیه بیدندانی به مرور زمان تحلیل میرود.
ایمپلنتهای دندانی در صورت رعایت بهداشت مناسب، درمانهایی زیبا و با طول عمر بالا هستند.
دکتر نیکو اثنی عشری - دندانپزشک / روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد