حوادث کرمانشاه؛ گازگرفتگی

مسمومیت سه نفر با گاز دی‌اکسید کربن در کرمانشاه

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان کرمانشاه از مسمومیت سه نفر با گاز دی اکسید کربن در کرمانشاه خبر داد.
کد خبر: ۱۲۹۹۴۲۰
به گزارش گروه حوادث  جام جم آنلاین، صائب مدرسی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بعد از ظهر امروز سه نفر با گاز دی اکسید کربن در شهرک حافظیه کرمانشاه مسموم شدند.
 
مسمومیت سه نفر با گاز دی‌اکسید کربن در کرمانشاه
وی با بیان اینکه این حادثه در ساعت ۱۶:۱۵ یکشنبه ۱۴ دی ماه رخ داده است، افزود: امدادرسانی به افراد مذکور به سرعت انجام شده و به بیمارستان امام خمینی (ره) انتقال داده شدند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه ادامه داد: توجه به نکات ایمنی به ویژه در فصل زمستان در استفاده از وسایل گازسوز به منظور جلوگیری از مسمومیت با گاز کربن دی اکسید و مونوکسید کربن بسیار ضروری است.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها