در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در این مطلب به برخی خواص توصیه شده نمک دریا در زمینه سلامت پوست و زیبایی میپردازیم:
لایهبرداری طبیعی
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خراسان ،ترکیب نمک و عسل با خاصیت ضدالتهابی و متعادلکننده چربی و آب در لایههای پوست همراه است. مخلوط دو قاشق چایخوری نمک دریای ریز و چهار قاشق چایخوری عسل را روی پوست صورت بهجز اطراف چشم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار بدهید. سپس پوستتان را با آب ولرم بشویید و با انگشتان بهآرامی و حرکتی دایرهای، لایهبرداری کنید.
پاککننده صورت
نمک منافذ پوست را به طور عمیق پاکسازی و چربیهای اضافه و باکتریهایی را که موجب تحریک جوش و آکنه میشود، رفع میکند. یک قاشق چای خوری نمک دریا را با کمی آب حل و روی پوست خشک و تمیز صورت به جز ناحیه چشم اسپری کنید.
نرمکننده بدن
نمک همچون لوسیون نرمکننده بدن موجب آبرسانی طبیعی پوست میشود و پوستهای مرده را از بین میبرد. یک چهارم فنجان نمک را با نصف فنجان روغن زیتون یا نارگیل مخلوط کنید و با لیف حمام یا کف دست به آرامی پوست خود را با این اسکراب ماساژ دهید.
ضدشوره سر
نمک دریا علاوه براینکه باعث گردش بهتر خون در پوست سر میشود، چربی اضافی را جذب میکند تا مانع رشد قارچ و شوره سر شود. کافی است موی خود را به چند بخش تقسیم و بسته به حجم موی سر مقداری نمک روی پوست سر پخش کنیدو ماساژ دهید.
رفعکننده خستگی پابرای رفع خستگی و نظافت پاها بعد از ماندن طولانی مدت در کفش، پاها را پیش از خواب در محلول نمک دریا ماساژ دهید تا هم زیبایی و سلامت آنها حفظ شود و هم خستگی پاها را رفع کنید. مقدار مساوی نمک و جوش شیرین را در یک لگن آب گرم حل و پاها را در آن اسکراب کنید.
روشنکننده ناخن
نمک، لایه شاخی پوست (لایه شاخی پوست، بیرونیترین لایه بشره و از سلولهای مرده سخت و محکم به هم چسبیده تشکیل شده است) را نرم و ناخنها را مستحکم میکند. یک قاشق چایخوری از نمک، جوش شیرین و آب لیمو را در نصف فنجان آب گرم حل کنید. ناخنها را به مدت ۱۰ دقیقه در محلول ماساژ دهید. در نهایت دستها را بشویید و مرطوبکننده بزنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت