در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو،این شرکت از زمان راهاندازی پروژه «Athena» که البته هم اکنون با نام «Intel Evo» شناخته میشود، به دنبال افزایش شارژدهی باتری لپتاپها بوده. در حال حاضر اینتل اطلاعات زیادی درباره نحوه عملکرد پردازنده کمکی Clover Falls منتشر نکرده و تنها به مواردی مانند تنظیم میزان روشنایی نمایشگر با توجه به اینکه کاربر در جلوی آن قرار دارد یا خیر، اشاره کرده. زمانی که کاربر از نمایشگر دور شود، نور آن کاهش مییابد تا شارژدهی لپتاپ بیشتر شود.
در حال حاضر نمیدانیم تراشه کمکی Clover Falls چه ویژگیهای جدیدی به لپتاپها اضافه میکند، اما امکان افزودن طیف گستردهای از امکانات به آنها وجود دارد.
در حالی که این تراشه میتواند تغییرات قابل توجهی در لپتاپها ایجاد کند، در حال حاضر نباید برای آن هیجانزده باشیم. اینتل در بیانیه خود از استفاده اولیه از آن در لپتاپهای تجاری خبر داده، بنابراین مدتها طول میکشد تا وارد لپتاپهای عادی شود. ظاهرا لپتاپهای سری «لتیتود» دل اولین محصولاتی باشند که سیلیکون جدید را میزبانی میکنند.
اینتل برای پردازنده کمکی خود رویکرد مبتنی بر پلتفرم را در پیش گرفته و آن به عنوان بخشی از پلتفرم Evo ارائه میکند. کمپانیهایی مانند دل، ایسر، ایسوس، اچپی، لنوو و حتی سامسونگ بخشی از این برنامه هستند، بنابراین در آینده محصولات آنها با پردازنده کمکی Clover Falls از راه میرسند.
اینتل با این پردازنده کمکی میتواند بهتر با مکهای مجهز به چیپ M1 رقابت کند. مک بوک ایر و مک بوک پرو ۱۳ اینچی با تراشه اپل M1 شارژدهی بالایی دارند و همچنین عملکرد فوقالعادهای از خود نشان میدهند. بنابراین اینتل با لپتاپهایی که برند Evo را یدک میکشند، میتواند در بازار حرفهایی برای گفتن داشته باشد.
در حال حاضر نمیدانیم تراشه Clover Falls تا چه اندازه روی شارژدهی باتری تاثیر میگذارد، اما اگر بتواند شارژدهی مشابه با مکهای مجهز به M1 داشته باشد، قطعا یک پیروزی بزرگ برای اینتل رقم خواهد زد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت