به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ورزش سه، باشگاه پرسپولیس امیدوار بود که امروز خبر خوشحال کننده ای را درباره پرونده عیسی آل کثیر دریافت کند اما این اتفاق رخ نداد تا او غایب قطعی سرخپوشان در فینال آسیا باشد. وکیل این باشگاه امیر ساعد با اعلام این موضوع عنوان کرد: «حیف شد، غمبار است! ولی راضی به رضای خدا هستیم.»
وی همچنین گفت: «تلاش های شبانه روزی برای اخذ دستور موقت از دیوان داوری ورزش جهت حضور آقای عیسی ل کثیر در مسابقه فینال، با این که این دیوان رسیدگی به درخواست دستور موقت وکیل باشگاه را پذیرفته بود، به نتیجه نرسید و دیوان داوری ورزش با حضور این بازیکن در فینال مخالفت کرد.»

عیسی آل کثیر مهاجم تیم پرسپولیس پس از خوشحالی گل خود در بازی با پاختاکور، از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به دلیل «توهین نژادی» به 6 ماه محرومیت محکوم شد و استیناف خواهی پرسپولیس در ای اف سی و دادگاه عالی ورزش نیز به نتیجه نرسیده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد