به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، روز نخست دور برگشت لیگ برتر هندبال بانوان در گروه B امروز از ساعت 14:30 آغاز شد. در نخستین بازی امروز شهید شاملی با نتیجه 25 بر 17 مقابل تاسیسات به برتری رسید تا براین اساس نماینده کازرون با 4 برد صدرنشین باقی بماند.

در دیگر دیدار امروز از ساعت 17:30 تیمهای سنگآهن بافق یزد به مصاف ذوبآهن رفت. سنگآهن در نیمه نخست با نتیجه 13 بر 10 شکست خورد. در مجموع این بازی با نتیجه 28 بر 25 به سود ذوبآهن به پایان رسید تا نماینده اصفهان در جایگاه دوم قرار بگیرد.
در جدول ردهبندی شهید شاملی در صدر قرار دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی