در نظرسنجی اتحادیه جهانی کشتی

سوریان محبوبترین فرنگی کار جهان شد (+عکس)

دارنده ۷ مدال طلای جهان و المپیک در نظرسنجی اتحادیه جهانی کشتی به عنوان محبوبترین فرنگی کار جهان شناخته شد.
کد خبر: ۱۲۹۰۲۱۹

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، حمید سوریان، دارنده ۷ طلای جهان و المپیک و محمدعلی گرایی، دارنده مدال برنز جهان با انتخاب اتحادیه جهانی کشتی به عنوان ۲ نماینده ایران در میان ۱۶ فرنگی‌کار محبوب تاریخ گنجانده شدند.

در این نظرسنجی که توسط اتحادیه جهانی کشتی با عنوان «اسطوره ها در برابر ستاره ها» برگزار شد، سوریان با رای طرفداران کشتی به ترتیب با برتری برابر شینوبو اوتا ژاپنی، آرتور الکسانیان ارمنستانی و رومن ولاسوف روس به فینال رسید.

محمدعلی گرایی نیز در این نظرسنجی به ترتیب با برتری مقابل پیترکایروف، رضا کایالپ ترک و الکساندر کارلین دارنده ۱۲ طلای جهان و المپیک از روسیه راهی فینال شد.

در فینال نیز با رای علاقه‌مندان به کشتی، سوریان مقابل گرایی پیروز شد و به عنوان محبوبترین فرنگی کار جهان نام گرفت. سوریان بیش از ۷۰ درصد آرا را به خود اختصاص داد واتحادیه جهانی نیز او را نابغه نامیده است.

موفقیت نمایندگان ایران در این نظرسنجی همانند کشتی آزاد که حسن یزدانی محبوبترین کشتی گیر جهان شد عمدتا با حمایت و رای طرفداران ایرانی به دست آمده است.

سوریان محبوبترین فرنگی کار جهان شد (+عکس)

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها