به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رویترز ؛ استفان بانکل مدیر ارشد اجرایی شرکت مدرنا به هفته نامه آلمانی Welt am Sonntag (WamS) گفت این شرکت بابت هر دوز واکسن کرونا بین 25 تا 37 دلار از دولت دریافت خواهد کرد.
به نقل از وی : "بنابراین هزینه واکسن ما تقریباً مشابه واکسن آنفولانزا است که بین 10 تا 50 دلار است."
روز دوشنبه ، یک مقام اتحادیه اروپا در مصاحبه ای گفت که کمیسیون اروپا می خواهد برای تأمین میلیون ها دوز واکسن با قیمت کمتر از 25 دلار در هر دوز ، با مدرنا توافق کند.
مدیر ارشد اجرایی شرکت مدرنا گفت: "هنوز چیزی امضا نشده است ، اما ما در آستانه توافق با کمیسیون اتحادیه اروپا هستیم. ما می خواهیم خود را به اروپا برسانیم و در حال مذاكره سازنده هستیم. "
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با خواهران ناطقی، داستان رفاقت و رقابت آنها را بررسی کرد
عدنان منصور، وزیر امور خارجه اسبق لبنان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت عنوان کرد