نجات ۱۶ شهروند
وی افزود: آتش نشانان در عملیات نجات افراد گرفتار در کابین آسانسور در مناطق کیانپارس و کوی سعدی و عملیات نجات حبسشدگان در اماکن مسکونی در مناطق کوی ملت، گلستان و کوی نفت، ۱۶ شهروند را نجات دادند.
رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: ساعت چهار و ۱۲ دقیقه ۲۸ آبان، برخورد خودرو پراید به جدول، آتشنشانان را راهی محل حادثه در بلوار پاسداران نرسیده به میدان شهید بندر کرد.
وی با اشاره به ایمن سازی محل حادثه در جلوگیری از حوادث احتمالی توسط آتش نشانان افزود: آتشسوزی مغازه تجاری در ساعت چهار و ۳۰ دقیقه این روز در منطقه پردیس توسط آتش مهار شد.
قنبری ادامه داد: همچنین در اثر برخورد خودرو سمند به گاردریل در مسیر آزاد راه خلیج فارس در ساعت هفت و ۵۲ دقیقه روز چهارشنبه، خودرو سمند آتش گرفت و آتش نشانان با ۲ رشته لوله آبرسان موفق به مهار زبانههای آتش شدند.
رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز اضافه کرد: همچنین نشت گاز خودرو پراید در منطقه فرهنگیان اهواز، توسط آتش نشانان برطرف و از بروز حادثه و آتشسوزی جلوگیری شد.
وی توضیح داد: برخورد خودرو با دیوار منزل در منطقه حصیر آباد اهوازحادثه ساز شد و آتشنشانان با حضور در محل به ایمنسازی و رفع نشتی بنزین خودروی مذکور اقدام کردند.
قنبری بیان کرد: همچنین آتش سوزی خودرو پژو ۴۰۵ در بلوار کارگر اهواز نرسیده به میدان مالیات ساعت ۲۲ و ۲۷ دقیقه چهارشنبه که به علت نشت بنزین از انژکتور رخ داده بود توسط آتشنشانان مهار شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
دکتر ایزدهی معتقد است مقاومت اسلامی فقط مبارزه مسلحانه نیست؛ بلکه مجموعهای از عقیده، گفتوگو، سیاست، رسانه و گفتمانسازی است