شربت سیب بسیار مقوی و خوشمزه

دستور تهیه “شربت سیب” خانگی

شربت سیب یکی از شربت های خانگی خوشمزه و پر خاصیت می باشد که خواص فراوانی دارد و می توانید به راحتی با رعایت چند نکته ساده آن را در منزل تهیه کنید و از کیفیت آن مطمئن باشید.  دستور تهیه شربت سیب (روش اول): در روش اول برای تهیه شربت سیب از آب سیب استفاده می کنیم. در روش اول برای تهیه شربت سیب از آب سیب استفاده می کنیم.
کد خبر: ۱۲۸۷۵۱۹

دستور تهیه “شربت سیب” خانگی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

آب سیب دو پیمانه

شکر دو پیمانه

آب دو پیمانه

آبلیمو1/2 قاشق چایخوری

گلاب دو قاشق غذاخوری

میخک سه عدد

چوب دارچین یک عدد

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

 

دستور تهیه “شربت سیب” خانگی


ابتدا دو پیمانه آب درون قالبمه ای ریخته و آن را روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید بجوشد و سپس 2 پیمانه شکر را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

سپس وقتی مقداری قوام پیدا کرد دو لیوان آب سیب را اضافه کنید و مخلوط کند و سپس آبلموی تازه ،چوب دارچین، گلاب و میخک را اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.

سپس مقداری حرارت را کم کنید تا به آرامی و در مدت نیم ساعت شربت قوام پیدا کند  و بعد از نیم ساعت شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.

و در آخر شربت را از صافی عبور دهید و آن را در یخچال نگهداری کنید و زمان مصرف مقداری از آن را درون  لیوان ریخته و بقیه را آب خنک بریزید و نوش جان کنید.

newsQrCode
برچسب ها: شربت اب سیب خنک
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها