رئیس پلیس راه استان زنجان

۱۰۹نفر درجاده های زنجان کشته شدند

رئیس پلیس راه شمالی استان فارس

برخورد پژو با تیر چراغ برق۲ قربانی گرفت

بر اثر برخورد سواری ۴۰۵ با تیر چراغ برق در کمربندی شهرستان شیراز، ۲ نفر در دم فوت و ۲ نفر نیز مجروح و راهی بیمارستان شدند.
کد خبر: ۱۲۸۵۵۴۴

به گزارش گروه حوادث  جام جم آنلاین و به نقل از خبرگزاری ایران آنلاین، سرهنگ "عبدالهاشم دهقانی"  اظهارداشت: ماموران گشت پلیس راه از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ از وقوع یک فقره حادثه رانندگی در کمربندی شهرستان شیراز مطلع و بلافاصله به همراه عوامل امدادی در محل حاضر شدند.

برخورد پژو با تیر چراغ برق۲ قربانی گرفت

وی افزود: در بررسی های صورت گرفته مشخص شد سواری ۴۰۵ با ۴ سرنشین در حال عبور از این مسیر بوده که ناگهان با تیر چراغ برق برخورد می‌کند.

رئیس پلیس راه شمالی استان فارس با بیان اینکه در این حادثه ۲ نفر در دم فوت و ۲ نفر نیز مجروح و راهی بیمارستان شدند، تصریح کرد: کارشناس پلیس راه، ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه را علت این تصادف اعلام کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها