سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مهرنوش قنبری، در تشریح علت سکوت در مردان بیان کرد: سکوت در جنس مذکر به منزله بازسازی دوباره در ذهن است و گاهی اوقات که نیازمند یک فضا برای رها شدن و خلاص شدن از فشار زیاد استرس مشکل پیش آمده دارند، سکوت میکنند.
قنبری افزود: اغلب مردهایی که در معرض استرس شدید قرار دارند در خود فرو میروند، سکوت میکنند و بیاحساس میشوند تا مسئله خود را به شکلی حل کنند، آنها برای مقابله با استرس نیاز دارند که خود را از معرکه عقب بکشند و مدتی را به تنهایی بگذارنند. این رفتار قدرت مردانه او را تشدید و تقویت میکند. چون عمل گرا هستند و میخواهند همه کارها و مشکلات پیش رو را به بهترین نتیجه ممکن حل کنند.
کارشناس ارشد روانشناسی با بیان اینکه در زمان سکوت مردها شرایط برای رسیدگی به واکنشهای عاطفی و احساسی مناسب نیست، ادامه داد: اغلب مردها در برخورد با استرس ابتدا احساسات خود را در رابطه قطع میکنند تا بتوانند به طور عینی و منطقی با مسئله پیش آمده برخورد کنند، این در حالی است که زنها از این رفتار مردها به هراس میافتند، زیرا اگر قرار باشد زنی با احساسات خود قطع ارتباط کند باید به قدری ناراحت باشد که بخواهد کسی را رد کند، اما این موضوع در مورد مردها صدق نمیکند، در حالیکه مردها خود به خود در واکنش به استرس با عواطف خود قطع رابطه میکنند به همین دلیل سکوت اختیار میکند.
قنبری اظهار داشت: وقتی مردها تعادل خود را باز مییابند، برای آنها صحبت درباره ناراحتیها آسانتر میشود، در این زمان است که زن اجازه دارد از او درباره مشکلاتش بپرسد، البته معمولا مرد به گفت و گوی سادهای بسنده میکند، در حقیقت وقتی او از دنیای سکوت و تنهایی بازمیگردد شاید حرفی برای گفتن نداشته باشد، زیرا ممکن است به این نتیجه رسیده باشد که دلیل و موضوعی برای ناراحت شدن وجود ندارد. در اغلب موارد وقتی مرد از سکوت و انزوا خارج میشود و میگوید که همه چیز خوب و عالیست بهتر است زن به این گفته او اطمینان کرده و در شرایط آرام قرار بگیرد.
او در تشریح علت سکوت زنها گفت: وقتی زن به مدت طولانی سکوت میکند، ممکن است به معنی آزرده خاطر بودن و نا امید شدن از آنچه در ذهن میپنداشته و به هیچکدام از خواسته هایشان نرسیده اند، باشد که در این حالت مرد باید به این سکوت طولانی همسر نظر ویژهای داشته باشند، زیرا ابتدای طلاق عاطفی در رابطه محسوب میشود.
قنبری تصریح کرد: پس این زنگ هشدار را در رابطه تان جدی بگیرید و همه سعی خود را در ارتباطی مهرورزانه همراه با گفتمان جهت آشکار شدن ریشههای نگرانی و ناراحتی همسرتان همت کنید و خطر بروز مشکلات بعدی و در نهایت جدایی را کاهش دهید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛