رئیس سازمان سنجش آموزش کشور:

نتایج نهایی کنکور تا ۱۰ آبان اعلام می شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی تا ۱۰ آبان ماه خبر داد.
کد خبر: ۱۲۸۳۲۸۷

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، دکتر ابراهیم خدایی ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: در کنکور امسال ۱۷۵ هزار و ۸۴۹ داوطلب در رشته های با آزمون کنکور پذیرفته خواهند شد.

وی افزود: در کنکور ۹۹ در گروه آزمایشی ریاضی و فنی تعداد ۱۲۵ هزار و ۴۲۰ داوطلب، در گروه آزمایشی تجربی تعداد ۳۵۲ هزار و ۹۲۳ نفر، در گروه آزمایشی علوم انسانی ۳۱۴ هزار و ۴۷۱ داوطلب، در گروه آزمایشی هنر ۸۰ هزار و ۸۶ داوطلب و در گروه آزمایشی زبان نیز تعداد ۱۲۹ هزار و ۵۰۶ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: بر اساس پیش بینی های انجام شده قرار است نتایج نهایی آزمون سراسری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سال ۹۹ تا قبل از ۱۰ آبان ماه جاری از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها