باشگاه پارس جنوبی: استقلالی ها کرونا دارند، با آنها بازی نمی کنیم

باشگاه پارس جنوبی: استقلالی ها کرونا دارند، با آنها بازی نمی کنیم
باشگاه پارس جنوبی به صورت رسمی به رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعتراض کرد.
کد خبر: ۱۲۷۱۲۹۵

به گزارش جام جم آنلاین ، دیدار تیم‌های پارس جنوبی جم و استقلال تهران در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر که قرار بود در ورزشگاه تختی جم برگزار شود، به دلیل عدم حضور تیم استقلال به خاطر داشتن 9 بازیکن مبتلا به کرونا برگزار نشد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از بررسی قراین و آمار موجود در پرونده فوق حکم بر تکرار بازی داد که البته این رای ظرف مدت یک هفته در کمیته استیناف قابل تجدید نظر است.

اما بهرام رضائیان مدیرعامل باشگاه پارس جنوبی جم طی مکاتبه رسمی با حیدر بهاروند رئیس سازمان لیگ نسبت به رای صادره کمیته انضباطی اعتراض کرد. در نامه ای که به فدراسیون ارسال شده تاکید بر این است که استقلالی ها کرونا دارند و در این شرایط نباید دیدار برگزار شود. 

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها