
به گزارش جام جم آنلاین، سعید خال در گفتگو با ایسنا به مدیریت روزهای سخت بحران کرونا اشاره کرد و گفت: پرسنل گمنام سازمان بهشت زهرا(س) از اولین ساعات شیوع بیماری در کشور به تکریم خانواده های داغدار تهرانی به خدمات رسانی با بالاترین سطح رضایتمندی شهروندان پرداخت و البته روزهای سخت و غیر قابل تصوری را پشت سرگذاشتیم.
وی ادامه داد: به شهروندان توصیه می کنیم که با پشتکار نکات بهداشتی را جدی گرفته تا روزهای سخت تهران تکرار نشود.
مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) تصریح کرد: عدم رعایت شهروندان یعنی از بین رفتن همه تلاشها و فداکاریهایی که تا کنون همه دست به دست هم در خدمات رسانی و بهبود شرایط داشته اند لذا توصیه همیشگی ما به شهروندان؛ استمرار مداوم در رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی است.
وی تاکید کرد: در حالیکه همه جهان حتی کشورهای پیشرفته جهان نظیر آمریکا و ایتالیا و ...در مدیریت اجساد و عملیات تدفین در کرونا دچار مشکل جدی شده بودند، بهشت زهرای تهران عملکرد مطلوب قابل دفاعی از خود ارائه کرد به گونهای که دکتر زالی، فرمانده ستاد کرونای تهران اقدامات این سازمان در کرونا را حماسهای ملی و فراملی توصیف کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
محمدرضا یوسفی، نویسنده ادبیات کودکونوجوان در گفتوگو با «جامجم»