سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد:

برزیل و آمریکا از ابتدا هشدارها درباره شیوع کرونا را جدی نگرفتند

سازمان بهداشت جهانی امروز سه شنبه اعلام کرد که برزیل و آمریکا از ابتدا به هشدارهای صادر شده در خصوص همه گیر شدن ویروس کرونا بی اهمیت بودند.
کد خبر: ۱۲۶۶۴۲۹

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، در حالی که سیر ابتلاء به کرونا و مرگ به واسطه آن در آمریکا همچنان سیر صعودی داشته و برزیل نیز رفته رفته به کانون جدید انتشار ویروس کرونا در منطقه آمریکای لاتین تبدیل می‌شود، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که این دو کشور از همان ابتدای آغاز بحران به هشدارهایی که درباره ویروس کرونا صادر می‌شد بی اعتنا بودند.

این وضعیت همچنان ادامه دارد به طوری که رئیس جمهور برزیل امروز دستور آغاز به کار مجموعه‌هایی همچون آرایشگاه‌ها و باشگاه‌های ورزشی که میزان ابتلاء به کرونا در این مکان‌ها بسیار زیاد است را صادر کرد.

از سوی دیگر در آمریکا نیز تعداد قربانیان کرونا تا ظهر امروز سه شنبه به ۸۱ هزار و ۷۹۵ نفر و تعداد کلی افراد مبتلا به این بیماری در ایالات متحده نیز به یک میلیون و ۳۸۵ هزار و ۸۵۰ نفر رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها