کمیته عالی مقابله با کرونا عدن را شهر آلوده اعلام کرد

کمیته عالی مقابله با کرونا عدن را شهر آلوده اعلام کرد
کمیته عالی مقابله با کرونا در یمن با افزایش مبتلایان کرونا در عدن به ۳۵ تن، این شهر را آلوده اعلام کرد.
کد خبر: ۱۲۶۶۲۶۱

به گزارش جام جم آنلاین از  ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز عربی، کمیته عالی مقابله با کرونا در یمن، امروز (دوشنبه) پس از افزایش موارد ابتلا به کرونا در عدن به ۳۵ تن، این شهر را آلوده اعلام کرد.
این کمیته در توییتی اعلام کرد: این تصمیم پس از شیوع چند بیماری به دلیل بارندگی‌ها و سیل‌های اخیر گرفته شد.
کمیته یاد شده ساعات پایانی روز یکشنبه از ثبت ۱۷ مورد جدید ابتلا به کرونا در یمن که ۱۰ تن از آنها مربوط به شهر عدن بودند و افزایش تعداد کل مبتلایان به ۵۱ تن با هشت فوتی خبر داد.
newsQrCode
برچسب ها: عدن یمن کرونا
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

نیازمندی ها