در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، بر اساس گزارش وب سایت economictimes ، در سال های اخیر که نفوذ هکرها و مجرمان سایبری به گوشی های هوشمند و دستگاههای الکترونیکی افزایش قابل توجهی یافته است، بسیاری از کارشناسان و متخصصان فعال در حوزه امنیت سایبری در تلاشند با تحقیقات جدید خود به بررسی آسیب پذیری ها و ریسک های متعددی که در فضای مجازی به وجود می آید، کاربران و شرکت های توسعه دهنده نرم افزار و سخت افزارهای مختلف را آگاه کرده و به آنها در صورت وجود خطرات و تهدیدات جدی هشدار دهند.
کارشناسان و متخصصان امنیتی به تازگی با انتشار گزارشی هشدار داده اند که خطر نفوذ هکرها به گوشی های هوشمند و سایر دستگاههای الکترونیکی در سال جاری میلادی بسیار بالاتر از سال های قبل خواهد بود.
آنها علت آن را توسعه اینترنت اشیا (IoT) و گجت های هوشمند خانگی و شخصی که قابلیت اتصال به شبکه جهانی اینترنت را دارند، معرفی کرده اند.
طبق این گزارش، تعداد نفوذ هکرها و مجرمان سایبری و همچنین افشای اطلاعاتی در سال ۲۰۱۹ نسبت به سال قبل از آن، ۲۰۱۸ میلادی، ۵۴ درصد افزایش پیدا کرده است. به همین ترتیب پیش بینی می شود که رشد و افزایش قابل توجهی در سال ۲۰۲۰ میلادی از لحاظ نفوذهای سایبری اتفاق بیفتد که بیشتر آنها توسعه و گسترش بدافزارهای موبایلی و تروجان های بانکی خواهند بود.
آنها همچنین توسعه نسل پنجم شبکه اینترنت همراه ۵G را از دیگر دلایل رشد حملات بدافزاری و سایبری در سال ۲۰۲۰ میلادی اعلام کرده اند.
با توجه به روند صعودی حملات سایبری و بدافزاری در جهان، بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری و امنیت سایبری به تازگی دریافته و اعلام کردهاند که بسیاری از شرکتهای کوچک و بزرگ در جهان قادر نیستند حملات سایبری و بدافزاری و نفوذ هکرها را زودتر از وقوع تشخیص داده و پیشبینی کنند؛ بدین ترتیب از بروز آسیبهای سایبری و اینترنتی که به سرقت حجم زیادی از اطلاعات شخصی و خصوصی کاربران منجر میشود، جلوگیری به عمل آورند.
در چند سال گذشته باج افزار، بدافزار و ویروسهای رایانهای بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیونها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شرکتهای مربوطه و دولتها خسارت وارد کردهاند. حمله سایبری توسط بدافزار واناکرای (WannaCry) به طور قطع یکی از مهلکترین حملاتی است که در طول سالهای اخیر صورت گرفته است و میلیاردها خسارت برای دولت و شرکت های مختلف کشورهای جهان برجای گذاشته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت