در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، علیاصغر میرابراهیمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص صحت یا تکذیب وجود گوشت قورباغه در کباب اظهار کرد: وجود گوشت قورباغه در کباب تکذیب میشود و همچنین این شایعه از اساس کذب محض است.
رئیس اتحادیه رستورانداران تهران ادامه داد: مشخص نیست چرا چنین شایعاتی در فضای مجازی به وجود میآید. انتشار این شایعات سبب میشود که تنشهایی در بین افراد شکل بگیرد.
گفتنی است، از صبح امروز به دنبال انتشار ویدئویی در شبکههای اجتماعی با عنوان بهداشت و ایمنی غذاهای ارزان قیمت از شایعه تا واقعیت به روایت «بهادر حاجی محمدی» بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی، در فضای مجازی بحثی پیرامون استفاده از گوشت قورباغه در کباب داغ شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس ارشد روابط بین الملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با محمد عسگری به مناسبت سالگرد شهادت علی اکبر شیرودی
گفتوگوی «قاب کوچک» با غلامحسین لطفی کارگردان و بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون
دکتر فؤاد ایزدی در گفتوگو با «جامجم»: