رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا:

جعل برگ تردد اربعین فایده‌ای ندارد

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا درخصوص امکان جعل برگ تردد اربعین، گفت: ملاک برای تردد زائران اربعین سیستم است نه برگ کاغذی تردد.
کد خبر: ۱۲۳۱۶۷۵
جعل برگ تردد اربعین فایده‌ای ندارد

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ سید محمدرضا طبایی رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا در گفتگو با فارس درخصوص اینکه آیا اعلام جعل برگ تردد اربعین وجود دارد، اظهار داشت: ملاک در برگ تردد، سیستم است نه برگ و کاغذ و فیزیک برگ تردد اربعین.

وی تصریح کرد: در برگ تردد اربعین مولفه‌های امنیتی لحاظ شده که جعل آن زمان‌بر و نیازمند وقت بیشتری است.

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا با بیان این مطلب که برگ تردد اربعین تا پایان صفر و برای دو کشور ایران و عراق معتبر است، اظهار داشت: بارکدها و موارد امنیتی در خصوص برگ تردد اربعین لحاظ شده و اگر هم این برگ جعل شود هیچ فایده‌ای ندارد چرا که اطلاعات و مشخصات زوار در سیستم دو کشور ایران و عراق درج شده و جعل برگ هیچ فایده‌ای نخواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها