
به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ نادر رحمانی در گفت و گو با ایسنا در این باره اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش های دریافتی بار ترافیکی در محور های شمالی کشور از جمله هراز، فیروزکوه، کرج-چالوس و قزوین-رشت کاهش یافته است.
وی افزود: در حال حاضر ترافیک در مسیر شمال به جنوب جاده کرج-چالوس و شمال به جنوب هراز پرحجم و روان است.
سرهنگ رحمانی با بیان اینکه بار ترافیکی در مسیر ورودی پایتخت نیمه سنگین است، گفت: هم اکنون ترافیک در مسیر آزادراه قزوین به کرج در محدودههای پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس و در ادامه آزادراه کرج به تهران در محدوده پل فردیس تا پل کلاک نیمه سنگین گزارش شده است.
به گفته رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است