مسقط گزینه جدید میزبانی ذوب آهن از النصر عربستان

سایت عربی کوره از مسقط عمان به عنوان محتمل‌ترین گزینه برای میزبانی دیدار ذوب آهن و النصر عربستان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۰۷۵۸۵
مسقط گزینه جدید میزبانی ذوب آهن از النصر عربستان

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، ذوب آهن اصفهان برای نخستین بار تصمیم گرفت که شهر کربلا عراق را به عنوان میزبان برابر نماینده عربستان در لیگ قهرمانان آسیا انتخاب کند. این برای نخستین بار بود که یک تیم ایرانی عراق را برای میزبانی از نماینده‌های عربستان انتخاب می‌کرد اما بازی با النصر به دلیل برخی مشکلات از سوی کنفدراسیون آسیا اجازه برگزاری پیدا نکرد.

دیدار ذوب آهن و الزوراء عراق که در کربلا برگزار شد حاشیه‌هایی داشت و قرار بود که دیدار ذوب آهن برابر النصر عربستان هم در کربلا برگزار شود اما کنفدراسیون فوتبال آسیا این دیدار را لغو کرد.

سایت عربی کوره نوشت که مسقط عمان محتمل‌ترین گزینه برای میزبانی ذوب آهن از النصر عربستان خواهد بود و به احتمال خیلی زیاد کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که آخرین دیدار را در این شهر برگزار کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها