به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان ، محمد جواد رفیعی گفت: بر اساس گزارشهای دریافتی از مراجع ذیربط دولتی و همچنین در بازرسی انجام شده، مقداری گوشت مشکوک کشف و ضبط شد که پس از ارسال به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان مشخص گردید که صاحب رستوران گوشت خوک را با گوشت گوسفند مخلوط و به صورت چرخ کرده و کبابی به مشتریان عرضه میکرد.
وی گفت: که اداره دامپزشکی رامسر ضمن شکایت از صاحب این رستوران کته کبابی به مراجع قضایی که روال قانونی خود را طی میکند، دادستان رامسر با هدف تنبیه و معرفی کردن رستوران به مردم، دستور پلمپ آن را به مدت یک هفته صادر کرد.
رفیعی افزود: این اولین باری است که در شهرستان رامسر چنین تخلفی دیده شده است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد