
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا ، سردار کیومرث شیخی اظهار کرد: در راستای رصد و پایش مرزهای استان و تشدید مقابله با قاچاق سوخت و فرآوردههای نفتی، مرزبانان این استان طی یک ماه گذشته توانستند از خروج ۱۹ هزار لیتر سوخت قاچاق ار مرزها ممانعت کنند.
وی با اشاره به دستگیری ۵۷ قاچاقچی و توقیف ۴۷ دستگاه خودرو در این رابطه تصریح کرد: بر اساس نظر کارشناسان، ارزش ریالی سوخت کشف شده ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده که پس از تشکیل پرونده به همراه متهمان تحویل مراجع قضائی شدند.
فرمانده مرزبانی استان کردستان، با بیان تبعات قاچاق کالا و سوخت بر اقتصاد کشور خاطرنشان کرد: یکی از عوامل اصلی رونق اقتصادی کشور استقرار امنیت و جلوگیری از قاچاق کالا و سوخت در مناطق مرزی است، بنابراین همه باید برای تثبیت امنیت در این مناطق همت کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد