انتقام از همسایه با ساخت صفحات جعلی

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از دستگیری فردی که با انتشار تصاویر و مطالب کذب باعث بی‌آبرویی یکی از اهالی منطقه اکباتان شده بود خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۱۹۵۷
انتقام از همسایه با ساخت صفحات جعلی

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، سرهنگ تورج کاظمی گفت: اوایل بهمن ماه سال جاری فردی به نام «نادر» با مراجعه به اداره پلیس فتا از انتشار تصاویر و مطالب دروغ در فضای مجازی تلگرام و چند گروه اجتماعی که اهالی شهرک اکباتان در آن فعالیت می‌کنند شکایت و اعلام کرد که این مطالب باعث بی‌آبرویی او در محل زندگی‌اش شده است.

وی افزود: تیمی از ماموران پلیس فتا برای تحقیقات ویژه و کارشناسی وارد عمل شدند و با بررسی موضوع مشخص شد که مرد ۳۸ ساله‌ای از اهالی شهرک اکباتان در این پرونده نقش داشته است.

سرهنگ کاظمی تصریح کرد: ماموران با توجه به اینکه «شاهین» ۳۸ ساله در همسایگی خانه «نادر» است احتمال دادند که وی با فرضیه انتقام گیری دست به ساخت صفحه جعلی در شبکه تلگرام کرده و با انتشار مطالب و تصاویر دروغین باعث بی‌آبرویی نادر در محل زندگی‌شان شده است.

وی افزود: شاهین با دستور مقام قضایی به اداره پلیس احضار شد و زمانی که در برابر مدارک و شواهد پلیس قرار گرفت لب به سخن باز کرد و ادعا کرد با نادر در یک بلوک زندگی می‌کند و از چند روز قبل با هم دچار اختلاف شدند و برای انتقام گیری شروع به بی‌آبرو کردن وی کرده و از کار خود پشیمان است.

رئیس پلیس فتا پایتخت در توصیه ای خطاب به شهروندان خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مولفه‌های حقوق شهروندی قاعده احترام به جایگاه اجتماعی و حیثیتی افراد است، احترام به حقوق و جایگاه دیگران در فضای مجازی درواقع همان عمل و قائده در فضای حقیقی بوده و همانگونه که آدمی دوست دارد مورد توهین و تهمت قرار نگیرد باید نسبت به دیگران نیز همین احساس را داشته باشد و در هنگام عصبانیت زود تصمیم نگرفته تا در مقام قضاوت عجولانه قرار نگیرد، چون فضای مجازی یک فضای غیر امن است و یک مطلب یا تصویر به سرعت در گستره‌ای وسیع توزیع می‌شود باید از خودمان بپرسیم اگر می‌خواهیم چیزی را منتشر کنیم آیا به موجب آن، اسرار حیثیت دیگران افشاء می‌شود.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها