مرگ مادر باردار براثر تصادف

رئیس فوریت‌ های پزشکی اسدآباد از تصادف و برخورد خودرو سمند و یک دستگاه تریلر در گردنه این شهرستان و کشته شدن یک مادر باردار خبر داد.
کد خبر: ۱۱۸۳۳۷۲
مرگ مادر باردار براثر تصادف

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، قبادی اظهار کرد: رأس ساعت 8.45 دقیقه صبح امروز طی تماس تلفنی با فوریت‌ های پزشکی این شهرستان یک مورد تصادف خودرو سمند با یک دستگاه ماشین سنگین به فوریت‌های پزشکی شهرستان گزارش داده شد که متأسفانه این تصادف دلخراش یک کشته و 2 مجروح به همراه داشته است.

وی افزود: یکی از سرنشینان خودرو سمند مادر بارداری بوده که به‌علت ضربه به سر و گردن در این تصادف جان باخت اما خوشبختانه با حضور به موقع فوریت‌های پزشکی و اعزام مادر باردار به بیمارستان قائم (عج) در عمل سزارین نوزاد مادر سالم به دنیا آمد.

رئیس فوریت‌ های پزشکی اسدآباد خاطرنشان کرد: راننده خودرو سمند هم به‌علت شکستگی دست و پا به بیمارستان قائم (عج ) شهرستان اعزام شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها