بی احتیاطی یک نوجوان سبب مرگ مادرش شد

فرمانده انتظامی شهرستان بجستان از مرگ خانمی ۴۱ ساله به دست فرزندش در روستای نوق از توابع این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۸۲۷۹۶
بی احتیاطی یک نوجوان سبب مرگ مادرش شد

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ حسن آزادیخواه در گفتگو با تسنیم اظهار داشت: در پی اعلام گزارشی به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع حادثه تیراندازی در روستای «نوق»، سریعاً ماموران در محل حاضر شده که مشاهده کردند خانمی 41 ساله بر اثر اصابت گلوله اسلحه شکاری به سرش مصدوم و به علت شدت مصدومیت قبل از رسیدن نیروهای امدادی فوت کرده است.

فرمانده نیروی انتظامی بجستان افزود: که برابر تحقیقات اولیه این تیراندازی به صورت ناخواسته و سهوا توسط نوجوان چهارده ساله‌ای در حین جابجایی سلاح شکاری رخ داده که با برخورد به سر مادرش منجر به مرگ وی شده است.

آزادیخواه در پایان خاطرنشان کرد : با حضور مقام قضایی و مامورین پلیس آگاهی در محل تحقیقات کامل در این زمینه ادامه داشته و نتیجه آن متعاقبا توسط قاضی پرونده اعلام خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها