واژگونی اتوبوس با ۲۸ مصدوم در محور رفسنجان _ انار

فرمانده پلیس راه رفسنجان گفت: واژگونی اتوبوس در محور رفسنجان _انار ۲۸ مصدوم بر جای گذاشت.
کد خبر: ۱۱۸۱۶۴۲
واژگونی اتوبوس با ۲۸ مصدوم در محور رفسنجان _ انار

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان ، سروان وحید پورموسی فرمانده انتطامی پلیس راه رفسنجان ، گفت: ساعت ۲:۳۰ بامداد امروز بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس، ۲۸ نفر از سرنشینان مجروح و روانه بیمارستان شدند.

فرمانده پلیس راه رفسنجان گفت: مصدومین توسط آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ وهلال احمر به بیمارستان علی بن ابیطالب (ع)منتقل شدند.

پورموسی افزود:این اتوبوس با ۲۵ سرنشین و ۳ نفر راننده و خدمه از تهران عازم جیرفت بود که به علت عدم توجه به جلو و خواب آلودگی راننده واژگون شد.

وی بیان داشت:این اتوبوس در ۵ کیلومتری روستای بیاض رفسنجان واژگون شده است.

پور موسی افزود: تمامی مصدومین درمان و ترخیص شدند و یک نفر به دلیل شدت جراحات و شکستگی همچنان در بیمارستان علی ابن ابیطالب رفسنجان بستری و تحت درمان است.

وی بیان داشت: در تاریخ ۲۳ آذرماه نیز در همین محور اتوبوس مسافربری کرمان، تهران به علت خواب آلودگی راننده واژگون شد که علت این حوادث هموار بودن و طولانی بودن مسیر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها