
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا ، محسن سیف زاده اظهار داشت: پرواز اول شرکت آسمان ساعت 10:15 از تهران به مقصد سنندج بود که بدلیل وجود مه غلیظ به تاخیر افتاد و به ساعت 11:15 موکول شد و در نهایت بخاطر ادامه مه گرفتگی و پایین بودن ارتفاع ابرها در سنندج لغو شد.
وی با اشاره به اینکه پرواز دوم ساعت 11:45 از تهران به مقصد سنندج انجام می شود، اضافه کرد: این پرواز نیز حدود سه روز است بدلیل مشکل فنی هواپیمای شرکت ایران ایر و نبود هواپیمای جایگزین، انجام نمی شود.
مدیرکل فرودگاه های کردستان یادآور شد: در صورتی که دید افقی به زیر یک هزار متر برسد، در هیچ فرودگاهی پرواز انجام نمی شود ضمن اینکه این عدد در فرودگاه های مناطق کوهستانی زیر سه هزار متر است.
سه شرکت هواپیمایی آسمان، ایران ایر و قشم ایر در برنامه پروازی فرودگاه سنندج فعالیت می کنند و در طول هفته 11 پرواز رفت و برگشت در این فرودگاه انجام می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد