علوی در حاشیه کنفرانس روسای مجالس:

سرویس‌های امنیتی منطقه در حادثه تروریستی چابهار نقش داشتند

وزیر اطلاعات گفت: جریان های سرویس های امنیتی و سیاست‌ها و راهبردهای رژیم صهیونیستی در حوادث تروریستی چابهار و اهواز نقش داشتند.
کد خبر: ۱۱۷۹۲۳۹
سرویس‌های امنیتی منطقه در حادثه تروریستی چابهار نقش داشتند

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، محمودعلوی وزیر اطلاعات امروز در حاشیه دومین کنفرانس روسای مجالس افغانستان، ایران، پاکستان، ترکیه، چین و روسیه در خصوص چالش های تروریسم و ارتباطات درون منطقه‌ای در پاسخ به سؤالی در خصوص محل انتقال داعش، گفت: داعش به هر جایی که بتواند منتقل می‌شود، هر جایی که حاکمیتی باشد برای انتقال گروه های تروریستی انتخاب می شود.

وی تأکید کرد: حاکمیت‌ها باید با اشراف اطلاعاتی طوری عمل کنند که زمینه‌ای برای شکل گیری تروریسم در کشورهایشان به وجود نیاید.

وزیر اطلاعات در خصوص مسببان اصلی حادثه تروریستی چابهار و اهواز گفت: جریان‌ها و سرویس‌های امنیتی در منطقه و سیاست‌ها و راهبردهای رژیم صهیونیستی در این حوادث دست داشتند، آمریکا هم متاسفانه از این جریان تروریستی حمایت می‌کند.

وی اظهارداشت: از نظر آن‌ها تروریستی که در جهت اهداف آنها باشد، تروریسم مطلوب است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها